Kwaliteit

Kwaliteit

Betrouwbare partner

Omdat de producten van Idégoned overwegend professioneel worden toegepast in de industrie en automotive stellen onze relaties hoge eisen aan ons en onze producten. En daar zijn we blij mee. Want alleen als wij ons iedere dag bewust zijn van de veeleisende situaties waarin onze producten worden gebruikt kunnen wij onszelf en onze producten blijven verbeteren.

Naast onze webshop is er bij ons persoonlijk contact mogelijk, telefonisch of live bij u op het bedrijf. Net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Idégoned is een handelsonderneming en dat betekent dat wij zelf niets produceren maar alles laten produceren. Daarvoor hebben wij goede, betrouwbare partners om ons heen verzameld waar we trots op zijn. Onze partners produceren onze eigen Idégoned producten naar ons ontwerp, onze visie en ons inzicht. Slechts een klein deel van ons assortiment laten wij niet zelf maken en kopen wij kant en klaar in. Ons assortiment bestaat uit kwalitatief goede en betrouwbare producten voor een eerlijke prijs, maar dat betekent niet altijd de laagste prijs.

Door deze strategie hebben wij goede producten en veel tevreden relaties. Ondanks onze inspanningen toch niet tevreden over een product? Neem dan contact met ons op via e-mail info@idegoned.nl of telefonisch +31 (0)33 2987847