Over Ons

Over ons

Idégoned International

Als leverancier van proces ondersteunende en efficiency verhogende goederen heeft Idégoned International zich in de loop van de jaren een betrouwbare partner getoond en hiermee een sterke positie in de markt verworven.
Met name het omzetten van theoretische doelen in praktisch toepasbare hulpmiddelen heeft Idégoned International marktleider gemaakt in plansystemen en proces ondersteunende artikelen als sleutellabels, foedralen / werkordermappen, werkorders en kentekenplaathouders. Universeel of gepersonaliseerd en bedrukt met merknaam of logo zijn onderdeel van ons assortiment waarvan ruim 85% uit voorraad leverbaar is.

Een belangrijke plaats binnen Idégoned International is ingericht voor de huisstijlbewaking en het gepersonaliseerde drukwerk zoals huisstijldrukwerk, stickers, schadeformulieren en nagenoeg alle producten welke bedrukt kunnen worden, bijvoorbeeld relatiegeschenken of vlaggen. Door een eigen DTP studio zijn wij in staat maatwerk te leveren voor grote en kleine organisaties voor een concurrerende prijs zonder in te leveren op kwaliteit.

De goederen die Idégoned International levert worden overwegend geproduceerd in Europa en waar mogelijk op een duurzame manier. Doordat wij onze orders direct bij de producenten plaatsen en zonder tussenhandel werken kunnen wij niet alleen tegen een scherpe prijs leveren, maar zijn het altijd “fair trade” producten en is er geen sprake van uitbuiting of kinderarbeid.

Een authentieke organisatie

Idégoned is opgericht in 1996 en ontstaan vanuit de behoefte uit de markt om efficienter te kunnen plannen. Met het kantoor en magazijn in Bunschoten is Idégoned centraal in Nederland gevestigd. In 2014 is de naam veranderd in Idégoned International en wordt met de werkmaatschappijen IdégoTools, IdégoIT, IdégoConsult en IdégoEducation een sterk en uniek totaalconcept van goederen en diensten geleverd voor de autobranche.
Wij zijn vertrouwd met de fascinerende werkterreinen in de autobranche omdat we er zelf uit afkomstig zijn, maar leveren onze goederen ook aan supermarkten, winkels, productiebedrijven en particulieren. Kwaliteit is altijd het uitgangspunt en wij hechten dan ook veel waarde aan het leveren van toegevoegde waarde voor onze relaties.

Bij Idégoned International geloven we in de persoonlijke benadering en spreken we ook over relaties in plaats van klanten. Ondanks de webshop is Idégoned International nadrukkelijk geen internetbedrijf. Om die relaties goed te onderhouden zijn er dagelijks een aantal accountmanagers onderweg om bedrijven persoonlijk te bezoeken en zo de wensen en behoeftes van onze relaties te inventariseren. Het kantoor in Bunschoten is bovendien uitgerust met een showroom waar alle producten te bezichtigen zijn.